Réz rózsa
2014. október 02. írta: Norca Jewellery

Réz rózsa

Rézből készült, életnagyságú rózsa, antikolva. 
Elkészítési javaslat: végy vagy 20 méter drótot,1 mm-eset, és vagy 50 métert, 0,35-öset. Tekergesd össze-vissza sokáig. Amikor már mindenki kezd jó hülyének nézni, kb ez lesz belőle.

rozsa02.jpg

36 cm hosszú, a feje pedig olyan 6 és fél centi. Egy kedves gyerekkori pajtásomnak készült - pontosabban randi romantikafokozó eszköznek. Remélem, sikeres lesz. 

rozsa01.jpg

A hétvégén a nagy részét egy kávézóban hajtogattam két teendőm között, és miközben az asztalnál a drótjaimba merülve hadonásztam a fogóimmal, a mellettem lévő asztalnál egy helyes pár között elcsattant az első csók. Persze nem hallgatóztam, ááá, távol álljon tőlem - csak úgy látszott, hogy az első volt, na. Szóval a rózsa kisugárzása eztán már biztos, hogy pozitív a párkapcsolatokra nézvést. Hajrá öcsém!

A bejegyzés trackback címe:

https://tengerjaras.blog.hu/api/trackback/id/tr876752425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása