Rejtőző kavicsok
2012. november 05. írta: Norca Jewellery

Rejtőző kavicsok

avagy kié is lesz a kavicsmedál

- Meddig tart még a kihallgatás?
Lille elszégyellte magát. Tényleg szó szerint letámadta.
- Innál valamit? Éhes vagy?
- Kislány, a kijelentő módról hallottál már?
- Bocs, esküszöm, nem kérdezek többet. – Lille felemelt egy kavicsot, nézte egy darabig, aztán eldobta. – Apám kavicsnak hívja a felbecsülhetetlen értékű embereket.

Ha ismered a történetet, biztosan olvastad L.I. Lázár könyvét, a Rejtőző kavicsokat. Ha olvastad, részt vettél a játékon, és nyertél, válassz magadnak egyet a Norca kavicsmedálok közül! Vagy válassz valakinek, aki számodra fontos! Aki számodra kavics.

Hogyha pedig csak idetévedtél, nézz körül a többi Norca ékszer között, és a Norca boltban a Meskán! A kavicsmedálokat megvásárolni nem lehet, csakis megnyerni, ha elolvastad a Rejtőző kavicsokat. A többi ékszer viszont szabad préda! Remélem, megtalálod azt, amelyik számodra fontos lesz, vagy amelyik a számodra fontos embernek lehet az.

A bejegyzés trackback címe:

https://tengerjaras.blog.hu/api/trackback/id/tr244890581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása