Nem terméketlen hallgatás
2015. március 01. írta: Norca Jewellery

Nem terméketlen hallgatás

Kicsit - valójában sokkal - kevesebb időm jut mostanában a Norcára. De ez nem azt jelenti, hogy semmi, csak hogy most a prioritása alacsonyabb, mint mondjuk a filmem befejezésének, a pszichodiplomám megszerzésének vagy a német nyelvvizsgám letételének, meg persze a munkának, ami a három eddigi műsor helyett március közepéig már négyet jelent. Ezt már csak tetézi egy erős hörghurut, talán tüdőgyulladás, amiből kifelé jövök - remélem. És persze a háziasszonykodás, amiben azért mostanában - akárcsak a Norca életben tartásában - nem annyira jeleskedem, de szerencsére ez a csodás pasas, aki társamul szegődött, elég jól tűri ezt. Legalább egyikünknek legyen türelme. :)

Na szóval azért hogy el ne felejtsétek a Norcát, mutatok egy-két dolgot. Ez itt például egy makett néhány eleme, ami a - szintén elég rég óta - készülő filmem főcímében szerepelt volna, egy installáció részeként, hogy a falra egy másik árnyképet kirajzolva adjon neki plusz jelentést. Már majdnem készen volt, amikor úgy döntöttem, ez mégsem a megfelelő főcím a filmnek. Most készül a következő...

makett_kicsi.jpg

A betűket hajtogatom a feliratokhoz:

betu_kicsi.jpg

Ezen kívül készült egy alátét, amihez hamarosan falióra is lesz, ezt már a Facebookon láthattátok:

alatet2kicsi.jpg

És a cicák megrendelésre folyamatosan:

cicak3kicsi.jpg

Meg néhány pite, muffin és tyúkhúsleves, azok is jól néznek ki, de abból nem adok.

A bejegyzés trackback címe:

https://tengerjaras.blog.hu/api/trackback/id/tr567230657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása